fbpx

Välkommen till vår blogg…

Hejsan vad kul att du hittade hit, på denna  bloggen kommer vi att uppdatera er med alla våra nyheter och erbjudande som ni verkligen inte vill missa.

Vi ligger mitt i Malmö vid triangeln, det bästa är att det finns parkering exakt utanför butiken vilket gör det lättare för er att besöka oss.  Gatan heter Södra Förstadsgatan 68 Malmö.

Vi erbjuder mer än det vanliga vi har online bokning till våra kunder så att det underlättar för er att boka hos oss.  Vi bjuder på bubbel och tillbehör.

Vi har brudklänningar och festklänningar i alla modeller och storlekar från storlek 32-50 och vi kan även beställa andra färger och storlekar.

I bröllops klänningar har vi satsat på att ha alla olika modeller och med stenar och även utan så det passar allas smak. Det viktigaste tycker jag är att man testar alla olika modeller när det är första gången du ska testa en bröllopsklänning så du får verkligen känsla på vad du egentligen vill ha. För annars kan man gå och undra hur den modellen skulle suttit på dig,och att man testa med olika acc på exempel med slöja och en tiara så få du en helhet.

När det gäller festklänning så ska du  testa olika modeller om du vill ha en tajt eller mer en A-line och färgen är mycket viktig, du ska tänka på så att du inte försvinner med klänningen. Exempel om du är ljus i hudtonen så ska du kanske ha mer röd och blå än beige och rosa.

Vi svarar så klart på alla era frågor om ni har det, jag hoppas att vi ses i butiken annars önskar vi er lycka till på ert bröllop Med vänlig hälsning, Jolie bridal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *