fbpx

Det var längesedan…

Hej våra fina kunder hoppas att allting är bra med er, här i butiken går det jätte bra, snart börjar säsongen igen vilket är så roligt. 

Nu undrar ni säkert vad är nya ”modet” för 2020 ? …

1. Capeslöjan
Den absolut hetaste slöjmodellen på årets upplaga av Valmont Barcelona bridal week är en vacker variant på en fin capeslöja, gärna med en liten huva. Den finns både i maxade långa varianter i tunn spets eller en fin hybrid mellan en slöja och lång kappa i en frasig sidenduchesse, samt korta och vippiga varianter

2. Fickor i klänningen
Hur underbart är det inte att ha fina fickor i sin bröllopsklänning ? En sådan fin detalj som också är praktisk. Där kan man ha ett litet emergency kit, mobilen eller bara för att kunna gömma händerna om man blir lite nervös på den stora dagen!

3. Dammiga pasteller
Pudriga pasteller som rosa, ljusblått och lavendel har seglat upp som en av de trendigaste färgerna att bära på sin stora dag. Det är en perfekt nyans om man vill ha en mjukare och mer romantisk framtoning på bröllopet och kanske inte känner sig bekväm i en optiskt vit klänning. Dammiga pasteller passar perfekt till ett lantligt bröllop eller ett bröllop på en udda location! Men om du fortfarande vill bära klassiskt vitt på din bröllopsdag – satsa då på vackert pastelliga accenter som blommor och hårdekorationer för att få en mjuk och romantisk känsla.

 

4. Den stora klänningen
Supersize me! Den stora maffiga bröllopsklänningen har precis blivit ett snäpp större. Denna look är perfekt för det stora bröllopet i flera dagar och där man verkligen vill göra ett intryck på sina gäster och på sociala medier.

 

5. Alternativ till bröllopsklänning
För alla er som vill gifta er, men nödvändigtvis inte vill bära den där ljuva bröllopsklänningen, ska verkligen spana in looksen nedan. Det finns så många fina alternativ till en brudklänning. En vass bröllopssmoking med släp, fina tvådelade set med kjol och linne eller varför inte en vacker sidentrenchcoat att bära ovanpå en skir spetsklänning.

 

6. För den minimalistiska bruden med en twist
Den minimalistiska bruden som söker rena, enkla siluetter, men ändå vill ha en liten romantisk knorr på klänningen, har verkligen mycket att välja bland framöver. Söta detaljer, som spetsklädda knappar och flirtiga pärlfransar, mjukar upp den sobra stilen.

 

7. Maxade detaljer
Maffiga örhängen, stora applikationer och spetsarbete är några detaljer som stack ut på modeveckan. Bröllopsdagen är den dag där varje detalj räknas – från val av smycken, blommor, underkläder och din speciella bröllopsdoft – så välj med omsorg.

 

Men som jag alltid säger en bröllopsklänning är en personlighet, så det är viktigt att du känner dig bekväm.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *