fbpx

Fynda julklappar och nya festkläder

Julen närmar sig med stormsteg och med den flera glittrande högtider och blingiga fester. Har du inte redan säkrat din julklänning eller nyårsblåsa är det hög tid att göra det nu. Som en tidig julklapp av oss på Jolie Bridal får du 30% rabatt på stora delar av vårt festutbud. Erbjudandet gäller hela december på ordinarie priser och markerade modeller. Du hittar både storsäljare och unika plagg med stenar, brodyr och paljetter från märken som Envious Couture Prom, Rachel Allan och Jana Style till riktigt fina priser. Med denna utförsäljning skapar vi även plats i garderoberna för 2019 års nyheter som snart anländer till butiken, så håll utkik för att vara först med det senaste!
Ännu fler klipp kan du göra via vår julkalender som räknar ner fram till dopparedan med nya erbjudanden varje dag på allt från smycken och skor till klänningar.
Och behöver du inte uppdatera din egen partygarderob är det ett gyllene tillfälle att köpa julklappar som garanterat blir uppskattade! Är du osäker på vad dina nära och kära vill ha så kan vi rekommendera ett presentkort.
God, glittrig och riktigt glamorös jul önskar vi på Jolie Bridal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *