JOLIE
BRIDAL

 Brudklänningar

Jolie Bridal är en del av Jolie Fashion Group AB. Ett företag med många års erfarenhet inom fest och bröllops mode branschen.

 

Jolie Bridal öppnade i Januari 2018 på Södra förstadsgatan 68 i Malmö. Här hittar du ett stort urval av balklänningar, brudklänningar, festklänningar, brudtärneklänningar, smycken och skor.

 

Malmös nyaste och största bröllopsbutik erbjuder märken som Allure Bridal, Sweetheart, Sofia Bianca, Rachel Allan, Dynasty,Nicole Sposa, Lilly,  Faviana, Jadore, Victoria&Vincent, Morilee prom, Morilee Vizcaya and Valencia, Angel Forever, Jazs,  Manon Fashion, Kashmir creations, Envious Couture, Bianco Evento och många fler.
Boka tid
För att vi ska kunna ge dig bästa service när du provar brudklänning ser vi gärna att du bokar tid. På lördagar har vi mycket i butiken och rekommenderar om du har möjlighet att prova en vardag.
Skrädderi
Vi erbjuder skrädderi i första hand till våra egna kunder för att justera klänningar. Till externa kunder erbjuder vi om vi har möjlighet.
Webshop
Har du ingen möjlighet att komma in till butiken och prova och hellre vill köpa via internet? Då rekommenderas ett besök i vår webbshop www.joliefashion.se
Här hittar du många balklänningar, festklänningar och brudklänningar.
Saknar du något där? Då kan det bero på att dessa märken ej får säljas över nätet. Men hör av dig till oss ändå så kan vi hitta en lösning.
Välkommen in!